14. juni – 16. juni 2024

Overnatting

I regionen finnes mange muligheter for overnatting, noe for en hver smak. Her er noen av de.

Langodden gard ligger ved Glåma 10 km sør for Alvdal sentrum. Garden er typisk for distriktet, med mjølkeproduksjon og skogsdrift.

Utleiehyttene og campingplassen har nær tilknytting til garden. Slik er du en del av dagliglivet hos oss. Dermed har du det beste utgangspunktet for å oppleve et ekte gardsmiljø i østerdalstradisjoner, samt turvennlige skog- og fjelltrakter.

www.langodden.no


Det naturlige stoppested gjennom Østerdalen – midt mellom Oslo og Trondheim. Frich’s Alvdal gir folk på farten tak over hodet og noe godt å spise. Etter over 40 års drift som populært stoppested langs Riksveg 3 er Frich’s Alvdal et flott overnattingssted, tradisjonsrik kafé og veikro.

Frich’s Alvdal


Vi er klare for sommeren til fjells!

Naturen blomstrer, sola varmer og sykkel- og turstiene er tørre og fine. Sykler og annet utleieutstyr er pusset og gjort klare  -og nå skal det bades! Sjekk ut våre familietilbud og aktiviteter.
Vi ønsker alle små og store hjertelig velkommen til Savalen!

https://www.savalen.no/


Gjelten Bru Camping ligger idyllisk til ved elva Folla i Alvdal.

Rolig familiecamping med 13 hytter, 45 punkter el. opplegg for bobiler og campingvogner, moderne sanitæranlegg, kiosk og informasjon, TV-stue og stor lekeplass for barna (skoleidrettsplass).

https://www.gjeltenbrucamping.no/


Sjarmerende Tynset Hotell ligger midt i hjertet av Tynset Sentrum som er Nord-Østerdalens handelssentrum, 3 minutters gange fra jernbanestasjonen. Alle rommene har gratis Wi-Fi og satelittkanaler, badene er utstyrt med hårføner og gratis badeprodukter. Hotellet er kjent for sin varme atmosfære og sitt innholdsrike frokostbord med hjemmebakte fristelser som er tilgjengelig for gjestene under oppholdet.

https://tynsethotel.no/

.


Vi holder til sentralt i Tynset sentrum i Nord-Østerdal. Her holder vi åpent hele året, i et flott landskap ypperlig for campingturer og et opplevelsesrikt opphold med innspill av jakt, fiske og fine gåturer. Kom med bobilen og telt, eller lei deg inn på ett av våre trivelige rom eller hytter. 

https://www.tynsetcamping.no/


Romenstad Hytter tilbyr overnatting i hus med nostalgisk sjel og miljøvennlige hytter i Rendalen. Et sted for ro, naturopplevelser, kulturopplevelser, fiske i spennende elver og jakt på mange viltarter.

romenstad.no

ROMENSTAD HYTTER


Plassen ligger i Os kommune lengst nord i Østerdalen, og ca. 12 km fra Røros. Det er en liten og fammilievennlig plass med 10 utleiehytter i ulik standard fra enkle campinghytter til godt utstyrte hytter med høy standard. Vi har også plass til ca. 20 campingvogner/bobiler.

www.rostecamping.no


God mat, service, trivsel og glede skal prege «Kroa». Vi har en bred restaurant-meny, og serverer blant annet pizza, kebab, a la Carte, fisk, salater, pasta, hamburger og småretter. Vi har også en egen takeaway-meny. Vi har i tillegg 8 nyoppussede hytter til utleie.

www.trollkroa.no